Komplett iPhone med TomTom

Idag kom TomToms GPS-applikation till iPhone. Efter första provturen i Visby är känslan wooow. Min Sony USB-stereo och TomTom samverkar grymt på äkta Apple-vis med nedtoning av musiken och röstanvisningarna i bilens högtalare. Min 3GS är nu KOMPLETT :-) 949 kr för en GPS över hela Europa är billigt. Hoppas bara att det blir enkelt och billigt att uppdatera kartorna framöver. En bra test av programmet hittar du här.

1 kommentar
 1. Rebecca
  Rebecca says:

  Hej!

  Jag har läst dina inlägg om rockringen eftersom jag vill ha en själv men är lite osäker på vilken storlek jag ska ta. Vilken har du? Vad tycker du om den? Jag är lite sugen på den största och tyngsta eftersom jag är lång och inte helt ur form, men dock så har jag ofta ont i ryggen och vill träna upp den. Vad tror du?

  Många hälsningar från Rebecca

  Svara

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.