Aloe gel för känslig hy och skön fotfil

Jag har tidigare tipsat om Faxmas liniment Hot&Cold. Nu har jag hittat ytterligare två bra produkter hos Faxma.

 1. Aloe Soft Gel. Här och där tipsas om att aloe är bra mot olika hudproblem och ganska ofta är aloe en ingrediens som man har med i olika hudvårdsprodukter – fast ofta är det nog mer ett säljtrick än att de verkligen har i så pass mycket aloe vera att det gör någon faktisk skillnad. Men Faxmas Aloe Soft Gel har verkligen en mycket bra effekt! Sedan jag köpte första flaskan till min dotter vill hon inte använda något annat. Hennes hy blir hur fin som helst. Hon har provat med andra aloe vera-produkter från Apoteket och Body Shop, men det har inte alls fungerat så värst bra. Produkterna från Body Shop tålde hon inte.
 2. Fotfil. Faxma säljer en fotfil av en liten annorlunda modell som jag började använda för ett par veckor sedan. Till skillnad från fotfilar med sandpapper, så är Faxmas fil gjord av nickel och ska enligt informationen ”hålla en livstid”. Man styrker ganska lätt över exempelvis hälen och får enkelt bort det hårda.
2 kommentarer
 1. Anonymous
  Anonymous says:

  Testat att överge fotfilen för gott? Jag är i trettioårsåldern och har inte filat fötterna på 7 år. Mina hälar är nästan lena som en babyrumpa. Innan hade jag förhårdnader och filade fötterna varje vecka. Du måste ge det minst ett par månader, tror det tog ca 5 månader innan mina fötter var helt normala. Jag fick tipset i tidningen ”Info”. Sprid gärna tipset vidare om det funkar för dig med. Mvh Sara

  Svara
 2. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Fem månader utan fotfil? Fram till dess föreställer jag mig att jag skulle bli galen…

  Jag har inte hört talas om den här metoden, så tack för tipset. Men jag känner mig väldigt tveksam.

  Svara

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.