Ta bort make-up med wipes

När man ska ut på resa så kan det vara bökigt att ta med sig alla möjliga rengöringsprodukter. Ofta handlar det om en ögonmakeup-remover och en rengöring för ansiktet. Jag fick för mig att testa Niveas Gentle Clensing Wipes som enligt beskrivningen skulle fungera på vattenfast makeup. Alltså skulle jag kunna använda en sådan här fuktad servett både till ögon och övriga ansiktet.

Jag var skeptisk till om det skulle fungera – men det funkade hur bra som helst! Servetten tar faktiskt bort min vattenfasta mascara och är mycket behaglig att använda. Den känns inte kemisk och lämnar ingen läskig doft eller bismak (ifall man skulle råka slicka sig på läppen eller så).

Jag köpte wipes för att ha med på resa, men nu tycker jag att de är så bra att jag föredrar dem framför andra typer av rengöring.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.