Köpa julklappar på internet?

Nu när det börjar dra ihop sig till jul tänkte jag tipsa om julklappar man kan handla på internet.

Smått och lättskickat
Bluebox har ett stort urval med roliga, smarta och snygga presenter. De har också ett bra system för att leverera presenter och julklappar till andra adresser än beställarens. De håller dig uppdaterad om när juklappen skickas iväg så att du slipper oroa dig.

Presentkort på iTunes! Alla musikälskare med iPod eller iPhone blir själaglada över ett sådant presentkort.

Presentkort på Lovefilm! Jag tycker det är riktigt kul att vara kund på Lovefilm. Genom att då och då kolla igenom utbudet av filmer håller man sin egen filmlista aktuell och från den väljs de filmer de skickar ut till en. Här kan man hitta både gamla och nya filmer och man kan boka in sig på filmer som ännu inte släppts på DVD. Det är förstås alltid lite överraskning vilka filmer som skickats, men det är en del av det roliga.

Kläder & Skor
Tre bra ställen att handla kläder på är La Redoute, Ellos och Bonaparte. La Redoute har flera olika klädmärken och spänner över ett brett register med exklusiva och dyra plagg till enklare vardagskläder. Ellos har gjort en uppryckning sen jag var ung och har ett sortiment som faktiskt känns ganska roligt. Bonarparte har kläder som är lite mer bohem eller country och de varvar dam- och herrkläder.

När det gäller skor vurmar jag förstås för Camper. Jag är ju smått galen i det skomärket och har tre gånger beställt skor onöline och vet att det går riktigt snabbt att få dem levererade. Sen finns det en skobutik som har massor av olika märken och en hel del galna modeller: Brandos. Där har jag ännu inte testat att beställa.

Datorer, iPods och annat kul
Roligast av allt är förstås julklappar från Apple. Behöver jag säga mer?

Kameror
Vill du ge bort en kamera rekommenderar jag Cyberphoto. De är duktiga på att lägga ut bra köpråd och testinformation om sina produkter. Det brukar bara ta 2–3 dagar så har jag fått de grejor jag beställt därifrån.

Kaffe, te och choklad
Det har visat sig att jag är ganska kräsen vad gäller te. Sedan ett antal år tillbaka klarar jag mig inte utan det gröna teet Kejsarens Blomma på morgonen. Jag köper det via Himalaya. Deras gröna teer är alldeles i särklass. De tål att stå och dra utan att bli bittra eller smaka hö. Jag har inte provat deras kaffe eller choklad, men gissar att de också där håller samma höga kvalitet som vad gäller teerna.

2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.