Åsa goes Blondinbella?

Vad är det här? Har Åsa Mitt i Världen fått spader och blivit en blondinfjortis som bloggar om Gucci, stekare och fiiina saker? Nej nej, självklart inte. Men det slog mig att det vore roligt att göra en blogg som handlar om saker som jag köper. Saker som jag gillar. Saker som finns inom räckhåll när man befinner sig på en ö mitt i Östersjön och 4,3 mil från den enda staden på ön dessutom.

Saker som stämmer ihop med de eventuellt existerande personer som känner igen sig i min livssituation. Egen företagare som sliter hårt för slantarna. Än så länge en hel del kilon för många, som orsakar trötta och ibland ledsna suckar när jag provar kläder. En tjejkvinna som inte riktigt känner sig hemma i vissa av vuxenvärldens kläder, men som å andra sidan skulle se förtvivlat löjlig ut i smala klädtrasor som de oförskämt unga så elegant bär upp.

Folk som har kommit upp i en ålder då man löjligt nog har en del småkrämpor… trist, pinsamt, men sant. Ni som liksom jag inte imponeras så lätt av prylar som är dyra på grund av att någon klämt dit ett visst märke, men som å andra sidan är erfarna nog att vilja handla mer effektivt. Prylar som funkar. När man hittar prylar som funkar av ett visst märke kan det hända att man blir märkestrogen i alla fall.

Ungefär så. Hänger ni med?

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.