Hurra! En ny webbplats för alla mina bloggar!

Just nu är jag både trött och glad. Äntligen har det blivit av att flytta mina bloggar från Blogger. Jag är ju tydligen så pass galen att jag har startat fyra bloggar sedan 2005. Jisses. Och nu har vi flyttat hit allihop. Jisses, jisses…

En sak som jag kollade in var länkar till andras bloggar. Det var nästan lite sorgligt. Det var nämligen så många bloggar som har somnat in, gett upp eller helt försvunnit. Troligen drabbades de av Facebook. Det är lite synd, för det finns ju fortfarande mycket som det är viktigt att skriva om och intressant att få läsa om.

Jag hoppas att det är så att bloggar håller på att gå in i en ny tid. Somligt skriver vi på Facebook eller i andra sociala medier, men det är fortfarande somligt som gör sig bäst i bloggform.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.