Snöiga vägar

Jag passade på att ta en bild genom vindrutan när vi körde hem från stan på den snöiga väg 149 mot Kappelshamn. Det har inte snöat 30 cm, men på sina håll på vägen hade det samlats ihop uppemot 30 cm snö i alla fall. Blöt snö. På bilden ser man i vänsterkanten lite av en tjock kluns med våt snö som packades ihop av den ena vindrutetorkaren varje gång den gick i botten.

En del skolor har kört hem barnen efter lunch idag för att det började bli lite krisigt om det skulle gå att få hem dem annars. Idag är det bästa man kan göra att gå i ide.

5 kommentarer
 1. Annika
  Annika says:

  ÅÅåå va mycket snö :), men ni måste väl få lite ibland ni oxå…Kul att se Gotlandet i snö..Det är ett tag sen jag var in här nu, men såg att nämnt min Staffan för ngr dagar sen. Ska verkligen bli kul att se Wild Kids nu o se allt han varit med o skapat. Just nu är han på praktik i Sthlm, spelar in ”Tack gode gud att du är här” – nytt humorprogram med David Hellenius…kolla in på Tv4. Kram på er

  Svara
 2. Anonymous
  Anonymous says:

  Hej Åsa!
  Jag har en fråga kring denna bild som jag inte vill ställa i detta kommentarfält!
  Så om jag skulle kunna sända frågan via din mail!

  Tack på förhand/

  Sofie

  Svara

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.