Sökorden som leder fram till min blogg

När jag kollar listan med sökord som leder fram till min blogg, så innehåller listan återkommande följande ord:

  • canneloni
  • kattljud
  • närpesdialekt

Jag tolkar det som att internetsurfarnas intresse för canneloni, kattljud och närpesdialekt är större än det informationsutbud som bjuds, eftersom mina små noteringar om canneloni, kattljud och närpesdialekt sannolikt inte kan ge så mycket upplysning i ämnet. (När jag nu lyckats skriva orden ytterligare tre gånger till, så har jag ev orsakat ytterligare frustration hos internetsurfare som egentligen bara var intresserade av canneloni, kattljud eller närpesdialekt) [ooops och där kom orden en fjärde gång!!!]

För den delen är det ganska vanligt att folk hittar hit genom att söka på ”Åsa mitt i världen” – fast det känns ju lite mer begripligt och de internetsurfarna kommer ju verkligen helt rätt!

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.