Djursjukhus i Kappelshamn?

Idag står det i Gotlands Allehanda att Leif Jonsson har en idé om att starta djursjukhus i en lada vi har här i Kappelshamn. Den där ladan har stått tom i flera år och är i bra skick. Det är en hel del som haft idéer och planer för den här ladan, men det här är som jag vet den första gången som någon uttalar sig i tidningen om planerna.

Allt som handlar om att tillföra verksamhet till Kappelshamn är spännande! Ska bli intressant att se fortsättningen på det här.

8 kommentarer
  1. Åsa Mitt i Världen
    Åsa Mitt i Världen says:

    Bra att du håller koll Rex! Jag upptäckte ett så piiiiiiiiiiiiinsamt fel i texten om flugorna att jag måste göra en ändring och sen råkade jag spara inlägget som utkast istället för att publicera det. Suck!

    Svara

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.