Novemberväder

Vi vaknade i natt av att det stormade. Just nu blåser det och faller snöblandat regn. Idag vill man helst bara vara inomhus. I alla fall har vi både el, telefon, mat och värme. Det är inte alla som har det…

Sen finns det de som gärna vill göra tillvaron lite svårare genom att delta på enduroskola just i det här vädret. Det ingår i uppladdningen inför GGN-Gotland Grand National. Där kör de glatt i leran, men med det vädret vi har nu undrar jag vad som krävs för att sådana där lerskvättande galningar ska ge upp? Finns det med på kartan överhuvudtaget?

3 kommentarer
  1. Åsa Mitt i Världen
    Åsa Mitt i Världen says:

    Just, fleeceoverall och raggsockor INOMHUS – det är modet för dagen!

    Själv sitter jag nu under en filt med stormen dånande utanför fönstret så jag knappt kan koncentrera mig på det jag egentligen ska göra.

    Svara

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.