Dånar i hjärnan

Det stormar och drar kallt – okej. Det står jag ut med. Men ljudet! Allt jag tänker läggs ovanpå en ljudkuliss med dånande, vrålande vindar. Jag hör inte tydligt vad jag tänker. Mina öron längtar efter tystnad.

2 kommentarer
 1. Rex
  Rex says:

  Det har funnits morgnar där fläktarna i huset stått still. Tystnaden är fascinerande. Är det detta som kallas tyst? frågar man sig.

  Svara
 2. Åsa Mitt i Världen
  Åsa Mitt i Världen says:

  Där vi hade sommarstuga förut kunde det ibland vara ”helt” tyst. En del besökare tyckte det var obehagligt. Ibland måste man ha ljud eller musik i öronen – ibland behöver man tystnad. Tystnad som är som att skölja öronen med klart vatten.

  Svara

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.