All vår början bliver svår…

Det är förstås en del saker man måste lära sig när man startar en blogg. Ta bort konstiga länkar, rätta felstavningar och få in bilder. Tror att jag löser allt utom bild att ha i presentationen. Verkar som att man måste ha PC för att kunna få in en bild just där. Jag jobbar ju nämligen på mac.

Men världen är full av klurigheter. Idag har min förmiddag gått åt till att få kontakt med ett TV-team som filmar ett av Upplevelsefabrikens upplevelsepaket ”Meka med din amerikanare”. Dagens inspelningsschema har ändrats tio gånger tror jag, vilket gör att de som ska medverka på nytt måste kontaktas hit och dit och fås att ändra plats och tid. Från att jag själv trodde att jag måste åka iväg strax efter tio, visar det sig att jag istället kan hålla mig lugn till kvart i tolv.

Vad gör man när man plötsligt får tid över och ändå måste vara beredd att ge sig av? Tror att en lämplig sak kan vara att försöka få i mig lite mat – för mat kan nog vara en bristvara i hattiga inspelningsscheman. Över huvudtaget är det mesta lite hattigt nu, som vädret. Stekhet sol, varvat med moln som ibland brister ut i regn. Långbyxor eller shorts?

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.