Ännu en nystart…

Idag har jag tränat qigong för första gången sedan 14 maj 2011. Märkligt att det ska vara så svårt. Fast jag har haft jobbiga år och det pågår ännu. Någon gång efter att jag fyllt 40 började mina hormoner att ställa om sig och sedan dess har jag gått igenom alla möjliga konstiga symptom. Jag uppskattar att det nådde sin kulmen våren 2011 till våren 2012. Bland annat fick jag svår ryggvärk som strålade ner i benen och också galet ont i äggstockarna i samband med mens som inte var som den plågsamma mensvärk jag hade som ung, för den svarade i alla fall på medicin. Den värk som kom nu var bara rent djävulsk och så plötsligt klingade det av och sedan i våras har värk i rygg och äggstockar lättat.

Därför tänker jag att jag är i ett nytt läge nu, så att det kanske blir lite lättare att lyckas träna qigong på nytt. Jag tycker ju om att träna. Det bästa vore om jag skulle kunna få in vanan att träna direkt på morgonen.

Önska mig lycka till!