Har varit svårt med rutinen ett tag…

Nu har det varit ett par veckor då det känts riktigt motigt att träna qigong på grund av att min migrän har varit besvärlig. Jag har hoppat över massor av dagar. Över en vecka i sträck helt utan qigong vid ett tillfälle. Det känns inte bra.

Men, jag har bestämt mig för att fokusera på det som är bra och det är att jag dels kom igång så bra med träningen nu i höst och att jag nu har alla chanser att träna igen. Idag har jag tränat TVÅ gånger. Bara en sådan sak.

Varje gång jag trots allt tränar är bättre än att inte träna den gången. Och det känns bra att jag inte låter mig nedslås utan faktiskt fortsätter att träna. Syftet med att träna är inte att ha ett perfekt träningsschema. Syftet är att må bra. Det finns inte heller någon tävling att tävla. Det handlar bara om att gång efter gång träna qigong och fylla på med qi. Oavsett om det ibland blir långt mellan gångerna är det viktiga att alltid fortsätta.